jul!

Det nærmer seg jul, og vi har alt det du trenger
for å gjøre nedtellingen og julehandelen enklere.

Jul hos i-Pack! Vår julekampanje inneholder alt du trenger for å få julestemning.

gavekalender

Gavekalender i papp, med åpne rom bak lukene. Den perfekte julekalenderen for barna, samboeren eller til de ansatte på jobben. Fyll den med hva du måtte ønske og gjør desember til en hyggelig måned for de rundt deg. Vi legger på det designet du måtte ønske.
H: 130cm
B: 12cm 

Vineske

Å gi bort en flakse vin til jul er alltid en sikker vinner. Hva med å gjøre det lille ekstra i år, med en vineske i ditt ønskede design. Passer perfekt til mor og far, venneparet eller til dine ansatte på jobb. 

trippel vineske

Hva med å gi bort tre flasker vin, såper eller oljer? Uansett hva du fyller den med, spesialtilpasser vi emballasjen til dine produkter, med størrelse og design. Perfekt for samarbeidspartnere, dine ansatte eller noen du er glad i.

gaveboks med konfekt
Gaveeske/spesialeske

Passer ikke gaven inn i esken? Eller vil du ha en eske som passer perfekt til ditt produkt eller gave? Vi skreddersyr våre esker etter ditt behov. Du kan selvfølgelig få ønsket design på esken. 

Juletre i papp

Pynt opp rommet, kontoret eller arbeidsplassen med juletre i papp. Veldig enkelt å montere/demontere. Vi produserer juletreet i det designet du måtte ønske. Vi kan også hjelpe deg med forskjellige varianter og utforminger.  

Tote Bag / Handlenett

Tote bag i stoff med ditt eget design eller logo på. Enkel og miljøvennlig måte å bære dine produkter på. Fin måte å promotere din bedrift på. 

Finner du ikke det du leter etter? Vi kan tilby en rekke produkter og forskjellige løsninger, som er spesialtilpasset deg og dine behov. Trenger du julekalendere, julekort, bilder, gaver til ansatte, eller andre ting å pynte kontor eller hjem med? Ta gjerne kontakt med oss igjennom skjemaet nederst på siden, eller via vår kontaktside. Sammen finner vi en løsning!

Bruk gjenre kontaktskjemaet under for å komme i kontakt med oss, eller gjøre en bestilling. Vi svarer deg innen kort tid!

Skriv hvilket produkt du ønsker og antall, spørsmål eller andre henvendelser, så kommer vi tilbake til deg!

(+47) 69 12 61 61

post@i-pack.no

Kontaktskjema

Jellestadveien 35
1739 Borgenhaugen