Design og Konstruksjon

En grafisk profil skal være klar og tydelig, og den skal gjenspeile firmaets identitet. Man får som regel bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Derfor er vårt design og konstruksjon-team klare for å gi din bedrift uttrykket det trenger for å øke sin markedsandel og posisjon.

Se tjenester Les mer

Skill deg ut i mengden

Som en komplett grafisk leverandør, har vi som din samarbeidspartner selvsagt mange ting å ta hensyn til når det gjelder utviklingen av ditt markedsmateriell og grafiske profil. Ofte ligger det allerede designføringer som omhandler både fargebruk, skrifttyper, bildeprofiler og diverse logouttrykk og plasseringer i kundens profil- og designhåndbok.
Vår oppgave er dermed å utforme virkemidler innen visuell kommunikasjon, og sørge for at budskapet treffer og er lett forståelig for mottakeren.

Om det derimot skulle være friere føringer til det grafiske uttrykket og selve materiellvalget, ønsker i-Pack Design i tett samarbeid med deg som kunde, å tilegne seg kunnskap om ditt produkt. Vårt design og konstruksjon-team er alltid klare for å hjelpe deg.

Se tjenester

Idé, design og utforming

Vi designer alt fra visittkort til komplette messestands, – og hjelper deg med å finne riktig design og løsninger på det ferdige produktet. Våre designere hjelper deg også med idéutvikling og tilpasser budskapet til ulike kanaler og budskapsbærere. Vi hjelper deg på den måten å skille deg ut i mengden.

Er du interessert i en av våre tjenester?

(+47) 69 12 61 61

post@i-pack.no

Kontaktskjema

Jellestadveien 35
1739 Borgenhaugen