Om oss i-Pack

En totalleverandør av emballasje, display og kampanjemateriell i alle former og størrelser.

Våre selskaper Les mer

La oss sammen sette prikken over I’en – grafisk sett

Med fire dynamiske produksjonsavdelinger under ett tak, vil man raskt oppdage de mange kundefordelene dette fører til. Ved siden av den brede fagkompetansen som vi gjennom 20 år har opparbeidet oss, er vi i tillegg alene i Norge om å ha emballasje og digitaltrykkeri i samme lokale.

Vi stiller opp med ekspertise i design – og plastavdelingen. Samlet gjør dette i Packselskapene konkurransedyktige både når det gjelder pris og responstid. Det er mulighet for å få produsert alt fra små serier til spesialløsninger. Dette raskere enn hos våre konkurrenter. Nærheten til alle ledd i selskapet sørger for at du som kunde vil sette pris på ordreflyten, responstid og kvalitetssikringen ditt produkt vil gjennomgå.

Kontakt oss

Våre tjenesteområder

i-Pack emballasje-display

En totalleverandør av emballasje, display og kampanjemateriell i alle former og størrelser. Vi konstruerer og designer ditt produkt fra A til Å.

Se tjenester Kontakt
i-PackDigital_logo

Hos i-Pack Digital får du produsert alt fra visittkort til heldekkende budskap, med fokus på service, nyskapning og kreativitet.

Se tjenester Kontakt
i-PackDesign-konsturksjon

En kreativ avdeling som har stor fokus på funksjonalitet og fleksibilitet. Den beste løsningen lager vi i sammen med våre kunder.

Se tjenester Kontakt

Siden 1997

Historikk

I 1997 startet Atle Andreassen og Aart Noren firmaet Markeds Impuls AS. November 2003 solgte de firmaet til SCA Packaging, Europas nest største emballasjeprodusent.SCA Packaging Norway ble etablert og samarbeidet med våre avdelinger i Sverige og Danmark ble enda sterkere. I 2012 ble SCA Packaging solgt til DS Smith. Med bakgrunn i de nye eiernes driftsform og størrelse, ønsket man å endre på selskapets eierstruktur. Man ble derfor enig om at dagens daglig leder, Atle Andreassen, og økonomiansvarlig, Hilde Syversen, skulle ta over driften. Firmaet skiftet navn til i-Pack AS, samtidig som det tette samarbeidet med tidligere eier, DS Smith, ble opprettholdt.

(+47) 69 12 61 61

post@i-pack.no

Kontaktskjema

Jellestadveien 35
1739 Borgenhaugen