Kampanje!

Denne ukens kampanje:
Skilt

Utendørsskilt til vegg

Skilt til utendørsbruk med oppheng eller skruehull for veggmontering. Den perfekte måten å vise hva som skjer og hvem som holder til her. Produseres for lang holdbarhet og høy standard på trykket. 

Les mer

Skilt på stativ

Denne typen skilt er perfekt for å promotere din bedrift eller vise informasjon ved for eksempel en innkjørsel, eller steder hvor man ikke har noe å henge skiltet på.

Les mer

Husnummerskilt

Nytt nummerskilt til boligen? Vi produserer enkle tall som skrus rett opp på veggen, eller plater i flere forskjellige materialer med tall i valgfri farge.  Det er også mulig å få med oppheng til skiltet.

Les mer

Banner

Banner er en fin måte å vise frem ditt produkt eller din bedrift. Bannere har den fordelen at de er enklere å montere/demontere, og de kan produseres i store størrelser som gir god eksponering.

Les mer
Megler prospekter

Skilt på bakken

Visningsbukker eller andre informasjonsskilt på bakken er en fin måte å informere kunder eller andre om hva som skjer. Fordelen med denne typen skilt, er at de er lette å flytte på og tåler godt utendørs bruk.

Les mer

Ta gjerne kontakt med oss igjennom skjemaet nedenfor. Legg inn dine spesifikasjoner som malen viser, og vi kommer tilbake til deg med et prisforslag.
Har du spørsmål angående produktet, hvilken løsning eller hvilket materiale som passer best for deg? Ta kontakt igjennom skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid!

Høyde x bredde i cm, Materiale (D-bond, akryl, pvc), Tekst

(+47) 69 12 61 61

post@i-pack.no

Kontaktskjema

Jellestadveien 35
1739 Borgenhaugen